Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Çoklu Birimli Konut

Best in Black

Çoklu Birimli Konut Best in Black, yeni bir tür konut binası yaratmayı amaçlayan bir projedir. Dairelerin iç tasarımı, Meksika mimarisiyle buluşan endüstriyel tasarımı temsil ediyor, seçilen malzemeler ortak alanlarda bir merak duygusu ve dairelere sıcak bir görünüm yansıtacak şekilde tasarlandı, bu temiz, sade bir cepheyle tezat oluşturuyor. Dört cephe, binanın duvarlarını ve pencerelerini oluşturan Tetris oyun şekillerinin rastgele yerleştirilmesinden açıkça esinlenerek, kullanıcı için rahatlık sağlayan aydınlık atmosferler yaratıyor.

Satılık Ev

Zhonghe Kechuang

Satılık Ev Bu proje malzeme, teknoloji ve mekanın derinliğini ve doğruluğunu araştırır ve işlev, yapı ve form bütünlüğünü vurgular. En iyi estetik unsurları oluşturmak için aydınlatma efekti ve yeni malzemelerin kombinasyonu sayesinde, en yeni tasarım hedefine ulaşmak, insanlara sınırsız teknoloji hayalleri vermek.

Konut Evi

Casa Lupita

Konut Evi Casa Lupita, Merida, Meksika ve tarihi mahallelerinin klasik kolonyal mimarisine saygı duruşunda bulunur. Bu proje, miras alanı olarak kabul edilen casona'nın restorasyonunun yanı sıra mimari, iç mekan, mobilya ve peyzaj tasarımını içeriyordu. Projenin kavramsal önermesi, kolonyal ve çağdaş mimarinin yan yana gelmesidir.

Cifi Donut Anaokulu

CIFI Donut

Cifi Donut Anaokulu CIFI Donut Kindergarten bir konut topluluğuna bağlıdır. Uygulanabilirlik ve güzelliği bütünleştiren bir okul öncesi eğitim etkinlik mekanı oluşturmak için satış alanını eğitim alanı ile birleştirmeye çalışır. Üç boyutlu mekanları birbirine bağlayan halka yapısı sayesinde, bina ve peyzaj uyumlu bir şekilde bütünleştirilerek eğlenceli ve eğitici önemle dolu bir aktivite yeri oluşturuyor.

Restoran

Thankusir Neverland

Restoran Tüm projenin alanı oldukça büyük, elektrik ve su dönüşümü ve merkezi klimanın maliyeti, diğer mutfak donanım ve ekipmanlarının yanı sıra yüksek, bu nedenle iç mekan dekorasyonuna yönelik mevcut bütçe oldukça sınırlı, bu nedenle tasarımcılar " Binanın kendisinin doğa güzelliği "büyük bir sürpriz yaratıyor. Çatı, üstüne farklı boyutlarda gökyüzü ışıkları yerleştirilerek modifiye edildi. Gündüz vakti güneş, gökyüzü ışıklarının arasından parlar, doğa ve uyumlu ışık etkisi yaratır.

Japon Restoranı Ve Bar

Dongshang

Japon Restoranı Ve Bar Dongshang, Pekin'de bulunan, çeşitli şekil ve boyutlarda bambudan oluşan bir Japon restoranı ve barıdır. Proje vizyonu, Japon estetiğini Çin kültürünün unsurları ile harmanlayarak benzersiz bir yemek ortamı yaratmaktı. İki ülkenin sanat ve el sanatlarıyla güçlü bağları olan geleneksel malzeme, samimi bir ortam yaratmak için duvarları ve tavanları kaplıyor. Doğal ve sürdürülebilir malzeme, Çin klasik hikayesindeki anti-şehir felsefesini, Bamboo Grove'un Yedi Bilge'sini sembolize ediyor ve iç mekan, bir bambu korusunda yemek yeme hissini uyandırıyor.