Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Satış Merkezi

Ad Jinli

Satış Merkezi Bu proje, kentsel arsadaki eski binaları yenilemiş ve yeni fonksiyonel gereksinimleri karşılamak için binalara yeni işlevsel misyon kazandırmıştır. Tasarımcılar, projenin uygulanmasının bütünlüğünü sağlamak için insanları bina cephe dönüşümünden iç dekorasyon tasarımına kadar dört katmanlı şehirdeki modern tarzı kabul etmeye yönlendirmeye çalışıyor.

Ofis

Phuket VIP Mercury

Ofis Açıklık ve marka derinlemesine keşif temasına dayanarak tasarımı araştırdı ve ana yaratıcı unsur olarak gezegenle görsel genişletilebilirlik ve marka hikayesinin görsel bir entegrasyonunu yarattı. Plan, yeni görsel düşüncelerle aşağıdaki üç sorunu çözdü: Alan açıklığı ve işlevlerin dengesi; Mekanın işlevsel alanlarının bölünmesi ve kombinasyonu; Temel mekansal tarzın düzenliliği ve değişimi.

Sergi

LuYu

Sergi Sanat yaşamı etkiler ve yaşam, sanatın derinlemesine yansımasını ve yorumunu getirir. Sanat ve yaşam arasındaki mesafe günlük gidip gelebilir. Her öğünü özenle yerseniz, hayatınızı sanata dönüştürebilirsiniz. Tasarımcının yaratımı da kendi düşünceleriyle üretilen sanattır. Teknikler araçlardır ve ifadeler sonuçtur. Sadece düşüncelerle gerçekten iyi işler olacak.

Konut Binası Lobi Ve Salon

Light Music

Konut Binası Lobi Ve Salon Bir konut lobi ve salon tasarımı olan Light Music için, New York City merkezli A + A Studio'dan Armand Graham ve Aaron Yassin, mekanı cazdan gece hayatı ve müzik sahnesinin bulunduğu Washington DC'deki dinamik Adams Morgan semtine bağlamak istedi. Go-go'dan punk rock'a ve elektronik her zaman merkez olmuştur. Bu onların yaratıcı ilham kaynağıdır; Sonuç, DC'nin canlı orijinal müziğine saygı duruşunda bulunan kendi nabzı ve ritmi ile sürükleyici bir dünya yaratmak için son teknoloji dijital üretim yöntemlerini geleneksel zanaat teknikleriyle birleştiren benzersiz bir alan.

Ticari Iç Mekan

Nest

Ticari Iç Mekan Zemin, çeşitli hiyerarşik düzenler talep eden iki benzersiz profesyonel - savunucu ve mimar tarafından paylaşılıyor. Elemanların seçimi ve detaylandırılması, genel görünümü topraklı, topraksı tutmak ve yerel sanat ve yapı malzemelerini canlandırmak için bir çabaydı. Çevre dostu malzemelerin harmanlanması ve uygulanması, açıklıkların boyutu, hepsi birlikte sürdürülebilir uygulamayı yapılandıran kayıp uygulamaları yeniden canlandıran hoş bir ortam yaratmak için yerel iklimi hatırlatarak yönlendirildi.

Otel

LiHao

Otel Şehrin kültürel durağı olan doğaya dönüş. Rafine bir yaşam tarzı yaratın. Sadece sessiz ve sessizliğin tadını çıkarın. Otel, Baoding Yüksek Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nin hareketli bölgesinde yer almaktadır. Tasarımcı, sofistike, doğal ve konforlu bir otel alanı yaratmak için çevredeki çevreyi, mimariyi, peyzajı ve iç mekanı yeniden birleştirerek bütüncül bir düşünce ile şehir tatil otelini yeniden tanımlıyor. İş amaçlı seyahat edenlerin sessizlikte kendilerini refah içinde hissetmelerini ve yarım günlük bir boş zaman geçirmelerini sağlayın.