Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sergi Salonu

City Heart

Sergi Salonu Kent mimarisinden tasarım dengesini anlamak ve tartmak için dizine kadar, kentin ifadesi, kentsel inşaat ve gelişim yoluyla üç köşe mekanda yoğunlaşarak işletmeleri, kenti ve insanların kentin ve kentsel özelliklerin ve kentsel değişime bakış açısını teşvik etmek Tasarımcının bir şehir anlayışını ifade etmek için iklimin katlanması, onun geleceğini görmek için şehrin geçmişini daha fazla görün.

Binicilik Kompleksi

Emerald

Binicilik Kompleksi Bütünsel mimari ve mekânsal projeler görüntüsü, altı yapının tümünü birleştirir, her birinin işlevsel kimliğini ortaya çıkarır. İdari kompozit çekirdeğe yönelik genişletilmiş arena ve ahır cepheleri. Kristal ızgara şeklinde altı yüzlü yapı, kolyede olduğu gibi ahşap çerçeve içine oturmaktadır. Zümrüt detaylar olarak camın saçılmasıyla süslenmiş duvar üçgenleri. Eğimli beyaz yapı ana girişi vurgular. Cephe ızgarası ayrıca çevrenin şeffaf ağ aracılığıyla algılandığı iç mekanın bir parçasıdır. İç mekanlar, insan ölçeğini daha orantılı hale getirmek için elemanların ölçeğini kullanarak ahşap yapılar temasına devam ediyor.

Kafe

Perception

Kafe Sessiz bir mahallede, kavşağın köşesinde bulunan bu küçük sıcak ahşap kafe. Merkezi açık hazırlık bölgesi, bir kafede bar koltuğu veya masa koltuğu olan her yerdeki ziyaretçilere barista performansının temiz ve kapsamlı bir deneyimini sunar. "Gölgeleme ağacı" adı verilen tavan objesi hazırlık bölgesinin arka tarafından başlar ve müşteri alanını kaplayarak bu kafenin tüm atmosferini oluşturur. Ziyaretçilere alışılmadık bir mekânsal etki verir ve aynı zamanda kahve aromalarıyla düşüncelerde kaybolmak isteyenler için bir ortam olur.

Eğlence Kulübü

Central Yosemite

Eğlence Kulübü Hayatın sadeliğine geri dönün, pencereden geçen güneş ışığı ve gölge çaprazlaşıyor. Genel mekana doğal lezzeti daha iyi yansıtmak için, günlük tasarımdan tam olarak yararlanın, basit ve şık, insani rahatlık, sanatsal alan atmosferini vurgulayın. Eşsiz bir mekansal ruh hali ile oryantal çekicilik tonu. Bu, iç mekanın başka bir ifadesidir, doğal, saf, değişkendir.

Konut

Panorama Villa

Konut Tipik bir Mani köyünün yapısına atıfta bulunan konsept, atriyum, giriş ve yaşam alanları etrafında dönen bir dizi ayrı taş parçası olarak tasarlandı. Rezidansın kaba hacimleri, doğal çevreleriyle bir diyalog kurarken, açıklıklarının ritmi ya mahremiyet sağlar ya da ufkun panoramik görünümlerinde davet eder, ardışık ve çeşitli anlatıların doğrudan bir deneyimini oluşturur. Villa, Navarino Dunes beldesinin kalbinde, özel mülkiyete ait lüks villalardan oluşan Navarino Residences'ta yer almaktadır.

Satış Merkezi

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Satış Merkezi Tasarım, yaşamın kapsayıcı dolu olmasına izin vermek için kuzeydoğu halkını Güney'in nezaket ve zarafetiyle birleştiriyor. Akıllı tasarım ve kompakt yerleşim, iç mimariyi genişletir. Tasarımcı, mekanı doğal, rahat ve benzersiz kılan saf unsurlar ve sade malzemelerle basit ve uluslararası tasarım becerilerini kullanır. Tasarım, 600 metrekarelik bir satış merkezidir, modern bir oryantal meslek satış merkezi tasarlamayı, konut sakinlerinin kalbini sessizleştirmeyi ve dışarıdaki gürültüyü atmayı amaçlamaktadır. Yavaş olun ve güzel hayatın tadını çıkarın.