Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Eczacı Dükkanı

Izhiman Premier

Eczacı Dükkanı Yeni Izhiman Premier mağaza tasarımı, modaya uygun ve modern bir deneyim yaratma etrafında gelişti. Tasarımcı, görüntülenen öğelerin her bir köşesine hizmet etmek için farklı bir malzeme ve ayrıntı karışımı kullandı. Her teşhir alanı, malzeme özellikleri ve sergilenen ürünler incelenerek ayrı ayrı ele alındı. Kalküta mermeri, Ceviz ağacı, Meşe ağacı ve Cam veya Akrilik arasında karıştırılarak bir malzeme evliliği yaratmak. Sonuç olarak, deneyim, sunulan görüntülenen öğelerle uyumlu modern ve zarif bir tasarımla her bir işleve ve müşteri tercihlerine dayanıyordu.

Fabrika

Shamim Polymer

Fabrika Tesisin, üretim tesisi, laboratuvar ve ofis dahil olmak üzere üç programı sürdürmesi gerekiyor. Bu tür projelerde tanımlanmış işlevsel programların eksikliği, hoş olmayan mekansal kalitelerinin nedenleridir. Bu proje, ilgisiz programları bölmek için dolaşım öğelerini kullanarak bu sorunu çözmeyi amaçlamaktadır. Binanın tasarımı iki boşluk etrafında dönüyor. Bu boşluklar, işlevsel olarak ilgisiz alanları ayırma fırsatı yaratır. Aynı zamanda yapının her bölümünün birbiriyle bağlantılı olduğu bir orta avlu görevi görür.

Iç Tasarım

Corner Paradise

Iç Tasarım Site, trafiğin yoğun olduğu şehirde bir köşe arsada yer aldığından, zemin faydalarını, mekansal pratikliği ve mimari estetiği korurken gürültülü mahallede nasıl huzur bulabilir? Bu soru, tasarımı başlangıçta oldukça zorlaştırdı. İyi aydınlatma, havalandırma ve alan derinliği koşullarını korurken yaşam mahremiyetini büyük ölçüde artırmak için tasarımcı cesur bir teklifte bulundu, bir iç peyzaj inşa etmek. Yani üç katlı kübik bir bina inşa etmek ve ön ve arka bahçeleri atriyuma taşımak. , yeşillik ve su manzarası oluşturmak için.

Konut Ev

Oberbayern

Konut Ev Tasarımcı, mekanın derinliğinin ve öneminin, birbiriyle ilişkili ve birbirine bağımlı insan, mekan ve çevre birliğinden kaynaklanan sürdürülebilirlikte yaşadığına inanır; bu nedenle muazzam orijinal malzemeler ve geri dönüştürülmüş atıklarla konsept, çevre ile bir arada var olan bir tasarım stili için ev ve ofisin bir kombinasyonu olan tasarım stüdyosunda gerçekleştirilmiştir.

Konut

House of Tubes

Konut Proje, 70'li yıllardan terkedilmiş iki bina ile şimdiki dönemin binalarının birleştirilmesi ve bunları birleştirmek için tasarlanan unsur havuz. 1.'si 5 kişilik bir ailenin konutu, 2.'si ise sanat müzesi olarak geniş alanları ve yüksek duvarları ile 300'den fazla kişiyi ağırlayabilen iki ana kullanım alanı olan bir projedir. Tasarım, şehrin ikonik dağı olan arka dağ şeklini kopyalar. Projede, duvarlara, zeminlere ve tavanlara yansıyan doğal ışıkla mekanların parlamasını sağlamak için projede açık tonlarda sadece 3 bitiş kullanılmıştır.

Satış Öncesi Ofisi

Ice Cave

Satış Öncesi Ofisi Ice Cave, benzersiz kalitede bir alana ihtiyaç duyan bir müşteri için bir showroom. Bu arada Tahran Göz Projesi'nin çeşitli özelliklerini sergileme yeteneğine sahip. Projenin işlevine göre, nesneleri ve olayları gerektiği gibi göstermek için çekici ama nötr bir atmosfer. Tasarım fikri minimal yüzey mantığı kullanmaktı. Entegre bir ağ yüzeyi tüm alana yayılmıştır. Farklı kullanımlar için gerekli olan boşluk, yüzeye yukarı ve aşağı yönde uygulanan yabancı kuvvetlere bağlı olarak oluşturulur. İmalat için bu yüzey 329 panele bölünmüştür.