Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Ofis Alanı

Samlee

Ofis Alanı Telaşlı ayrıntılar olmadan, Samlee Ofisi sadelik oryantal estetiği ile tasarlandı. Bu konsept hızla gelişen şehirle eşleşir. Oldukça ilerlemiş olan bu bilgi toplumunda, proje şehir, iş ve insanlar arasındaki etkileşimli ilişkiyi sunar - bir tür faaliyet ve atalet ilişkisi; şeffaf kaplama; geçirgenlik boş.

Ambalaj

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Ambalaj KRYSTAL su, bir şişedeki lüks ve sağlık özünü özetler. 8 ila 8.8 alkalin pH değeri ve benzersiz bir mineral bileşimi ile KRYSTAL su, köpüklü bir kristale benzeyen ve kalite ve saflıktan ödün vermeyen ikonik kare şeffaf bir prizma şişesinde gelir. KRYSTAL marka logosu, şişe üzerinde zarif bir şekilde yer almakta ve lüks deneyimin ek dokunuşunu vurgulamaktadır. Şişenin görsel etkisine ek olarak, kare şeklindeki PET ve cam şişeler geri dönüştürülebilir, ambalaj alanını ve malzemelerini optimize eder, böylece genel karbon ayak izini azaltır.

Küpe Ve Yüzük

Vivit Collection

Küpe Ve Yüzük Doğada bulunan formlardan esinlenen Vivit Collection, uzun şekiller ve dönen çizgilerden ilginç ve meraklı bir algı yaratır. Canlı parçalar, dış yüzlerinde siyah rodyum kaplamalı bükülmüş 18 ayar sarı altın yapraklardan oluşur. Yaprak şeklindeki küpeler kulak memelerini çevreler, böylece doğal hareketleri siyah ve altın arasında ilginç bir dans yaratır - altındaki sarı altınları gizler ve ortaya çıkarır. Formların sinüositesi ve bu koleksiyonun ergonomik özellikleri, büyüleyici bir ışık, gölge, parlama ve yansıma oyunu sunar.

Küpe Ve Yüzük

Mouvant Collection

Küpe Ve Yüzük Mouvant Koleksiyonu, fütürizmin fikirleri ve İtalyan sanatçı Umberto Boccioni tarafından sunulan somut olmayanların somutlaştırılması gibi bazı yönlerinden ilham aldı. Küpeler ve Mouvant Koleksiyonu'nun halkası, görüntülenen açıya bağlı olarak hareket yanılsaması elde edecek ve birçok farklı şekil oluşturacak şekilde kaynaklanmış farklı boyutlarda birkaç altın parçasına sahiptir.

Ofis Küçük Ölçekli

Conceptual Minimalism

Ofis Küçük Ölçekli İç tasarım estetik bir çizgiyle kaplıdır, ancak işlevsel bir minimalizm değildir. Açık plan alanı, temiz çizgiler, bol miktarda doğal gün ışığına izin veren büyük cam açıklıklar ile vurgulanır, çizgi ve düzlemin temel yapısal ve estetik unsurlar haline gelmesini sağlar. Dik açıların olmaması, mekanın daha dinamik bir görünümünü benimseme ihtiyacını belirlerken, malzeme ve dokusal çeşitlilik ile birleştirilmiş açık renk paleti seçimi, alan ve fonksiyon birliğini sağlar. Bitmemiş beton yüzeyler, beyaz-yumuşak ve pürüzlü-gri arasında bir kontrast eklemek için duvarlara yükselir.

Yemek Masası

Chromosome X

Yemek Masası Ok düzeninde etkileşimde bulunan sekiz kişi için oturma yeri sağlamak üzere tasarlanmış bir Yemek Masası. Üst kısım, derin bir çizgi ile vurgulanan iki farklı parçadan oluşan soyut bir X iken, aynı soyut X, taban yapısı ile zemine yansıtılır. Beyaz yapı, kolay montaj ve nakliye için üç farklı parçadan oluşur. Üstelik, taban için üst ve beyazın tik kaplamasının kontrastı, alt kısmı hafifletmek için seçildi ve düzensiz şekilli üst kısım daha fazla vurgu yaparak kullanıcıların farklı etkileşimleri için bir ipucu sağladı.