Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yaratıcı Yeniden Yapılanma

Redefinition

Yaratıcı Yeniden Yapılanma Proje özeti, hakim dağ yerleşim tipolojilerinin rustik hatıralarını yaymadan dağ bağlamını korumaktı. Tipik bir dağ evinin büyük bir yenilenmesini içeriyordu. Temel malzemeler metal, çam ağacı ve mineral agregaları, insan emeği ve uzmanlığı kullanılarak her şey yerinde yapılacaktır. Bunun arkasındaki ana fikir, sahiplerin onları yararlı ve tanıdık bulduktan sonra nesnelerin kullanım ve duygusal değer kazanmasına izin vermek ve aynı zamanda malzemelerin dönüştürücü gücünü düşünerek tasarlamaktı.

Kurumsal Tasarım

Vivifying Minimalism

Kurumsal Tasarım Çıkarılabilir, klasik spa bakımları sunarken ileri teknolojiye dayalı terapileri özelleştiren çağdaş bir alan yaratmaktı. Ortaya çıkan teklif, sıcak klasik iç mekanların tanıdık çağrışımlarını eklerken bilimsel laboratuvarların kemer sıkmasını yayan dinamik bir alan yaratmaktı. Zemin lobisi için ilham, zen felsefesinden ve evrenin çift doğasından geldi. Beyaz lavaplaster klinik beyaz ve bilimsel nedeni ima ediyor, klasik paletten çikolata kahverengisi insan arzularının zevkli çağrışımlarını ima ediyor.

Tasarım Etkinlikleri Programı

Russian Design Pavilion

Tasarım Etkinlikleri Programı Rus tasarımcıları ve markalarını yurtdışında tanıtmayı amaçlayan sergiler, tasarım yarışmaları, çalıştaylar, eğitim tasarım danışmanlığı ve yayın projeleri. Faaliyetlerimiz, Rusça konuşan tasarımcıları bilgi ve becerilerini uluslararası projeler aracılığıyla mükemmelleştirmeye teşvik ediyor ve tasarım topluluğundaki rollerini, ürünlerini nasıl tanıtabileceklerini ve rekabetçi hale getirebileceklerini ve gerçek yenilikler yaratmalarını anlamalarına yardımcı oluyor.

Deniz Ürünleri Ambalajı

PURE

Deniz Ürünleri Ambalajı Bu yeni ürün yelpazesi kavramı "Ücretsiz" dir. Basitçe söylemek gerekirse, alışılmadık derecede rahat bir tasarım yarattık. Tipik olarak kalaylı deniz ürünleri koyu ve dağınık ambalajlardır, tasarımımız herhangi bir optik balasttan "Ücretsiz" dir. Öte yandan, ürün yelpazesi alerjiye ve yiyeceğe duyarlı insanlar içindir. Bu yüzden neredeyse kasıtlı olarak bir tür tıbbi görünüyor. Satış Ocak 2013'te başladı ve son derece başarılı. Perakende sektörünün geribildirimi: İyi görünümlü ve iyi düşünülmüş bir konsept için çok uzun zamandır bekliyoruz. Müşteri buna bayılacak.

Lüks Ayakkabılar

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Lüks Ayakkabılar Gianluca Tamburini'nin komplo adı verilen "sandal / şekilli mücevher" serisi 2010 yılında kuruldu. Komplo ayakkabıları zahmetsizce teknoloji ve estetiği birleştiriyor. Topuklar ve tabanlar heykelsi şekillerde dökülen hafif alüminyum ve titanyum gibi malzemelerden yapılır. Ayakkabının silueti daha sonra yarı / değerli taşlar ve diğer cömert süslemelerle vurgulanır. Yüksek teknoloji ve son teknoloji malzemeler, sandal şeklindeki modern bir heykel oluşturur, ancak yetenekli İtalyan ustaların dokunma ve deneyimlerinin hala görülebilir olduğu yerler.