Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sandalye

Tulpi-seat

Sandalye Tulpi-design, kamusal tasarıma odaklanan, iç ve dış ortamlar için ilginç, özgün ve eğlenceli bir tasarıma sahip Hollandalı bir tasarım stüdyosudur. Marco Manders, Tulpi koltuğu ile uluslararası tanınırlığa ulaştı. Göz alıcı Tulpi koltuk, her ortama renk katacak. Tasarım, ergonomi ve sürdürülebilirliğin büyük bir eğlence faktörü ile ideal bir birleşimidir! Tulpi koltuk, yolcusu kalktığında otomatik olarak katlanır ve bir sonraki kullanıcı için temiz ve kuru bir koltuk garanti eder! 360 derece dönebilen Tulpi-koltuk, kendi görüşünüzü seçmenize izin verir!

Proje Adı : Tulpi-seat, Tasarımcıların adı : Marco Manders, Müşterinin adı : Tulpi BV.

Tulpi-seat Sandalye

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.