Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Çok Fonksiyonlu Koltuk Değneği

Lazarus

Çok Fonksiyonlu Koltuk Değneği engellilerin sosyal etkileşimi ve rehabilitasyonu için gerçekten tasarlanmış basit, olası, elektriksiz bir insan gücü makinesi. Garip olmamak için, sıradan insanın yürüme sürecini mükemmel bir şekilde taklit eder. Örnek olarak, her zaman bacağın diğer tarafındaki kolu hareket ettirir. engelli bacak bastonları konuşlandırabildiği için bununla merdivenleri tırmanabilir. Ayrıca bastonlar mükemmel bir sandalyeye dönüştürülebilir. Değilse, Lazarus baston yükler. Tıbbi bir makine olarak Lazarus etkilidir çünkü kullanıcı, rehabilitasyon için çalışmayı bırakmadan, normal sosyal etkileşim içinde kademeli ve otomatik olarak rehabilite edebilir.

Proje Adı : Lazarus, Tasarımcıların adı : Sung-Hyeon Yoo, Müşterinin adı : Mm, soulish apparel for world.

Lazarus Çok Fonksiyonlu Koltuk Değneği

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.