Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Çanta

Diana

Çanta Çantanın her zaman iki fonksiyonu vardır: içine eşyalarımızı koymak ve şık görünmek. Büyük çantalar ise her iki talebi karşılamaktadır. Diğer çantalardan farklı olmasının sebebi ise kullanılan malzemenin farklı olmasıdır. Çanta mimari bir yapıyı andırmakla beraber fonksiyonel bir amaca yönelik tasarlanmamıştır. Tasarımında Bauhaus'dan esinlenilerek model bir tasarım elde edilmiştir. Çanta pleksi malzemesi sayesinde çok hafiftir ve parlak bir yüzeye sahiptir.

Proje Adı : Diana, Tasarımcıların adı : Diana Sokolic, Müşterinin adı : .

Diana Çanta

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.