Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Üst Düzey TV

La Torre

Üst Düzey TV Bu tasarımda ekranı tutan bir ön çerçeve yoktur. Ekran arka yüzey tarafından tutulmaktadır. Ekranı çerçeveleyen ince eloksal bezel sadece güzel bir görüntü yaratmak için kullanılmıştır. Bu sebeple ekran görüntüsü sıradan TV’lere nazaran çok daha fazla öne çıkabilmektedir. La Torre’nin ilham kaynağı Eyfel Kulesi’dir. İkisinin ana benzerlikleri zamanlarının reformcu yapıları olmaları ve benzer yan görüntüleridir.

Proje Adı : La Torre, Tasarımcıların adı : Vestel ID Team, Müşterinin adı : .

La Torre Üst Düzey TV

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.