Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yemek Menüsü Kılıfı

Magnetic menu

Yemek Menüsü Kılıfı Birbirlerine mıknatıslar ile bağlı birkaç şeffaf plastik dosya değişik cins basılı malzeme için mükemmel bir kılıf olmaktadır. Kullanımı kolay, imalatı ve bakımı kolay. Uzun ömürlü ürün zaman, para ve malzeme tasarrufu sağlıyor. Çevre dostu ve değişik amaçlara kolayca uyum sağlıyor. Restoranlarda menü kılıfı olarak kullanılmaya çok uygun. Örneğin, garsonun size meyve kokteyli için bir sayfa, arkadaşınıza kekler için yine sadece bir sayfa vermesi size özel üretilmiş şahsi bir menü hissi yaratacaktır.

Proje Adı : Magnetic menu, Tasarımcıların adı : Dragan Jankovic, Müşterinin adı : .

Magnetic menu Yemek Menüsü Kılıfı

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.