Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sandalye

Two in One

Sandalye Plastik ve tahta birleşimi bir sandalye. Fikrin ve yapının temeli at nalı şeklindeki ön kısımdan geliyor. Bu kısım herhangi bir renk olabilir, ancak öne doğru oluşacak ilave kuvvete dayanabilmesi için iki çift çelik çubuk ile güçlendirilmesi şarttır. Sandalyenin sırt kısmı tahtadan olabilir. Ön ve arka parçalar ayrı ayrı üretilip yapıştırılabilir veya bağlanabilir.

Proje Adı : Two in One, Tasarımcıların adı : Viktor Kovtun, Müşterinin adı : Xo-Xo-L design.

Two in One Sandalye

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.