Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kablasoz Hoparlör

Saxound

Kablasoz Hoparlör Saxound eşsiz bir hoparlör olup, dünyanın bazı önde gelen hoparlörlerinden esinlenmiştir. Birkaç sene önce yapılmış mükemmel bir buluş ile bizim kendi buluşumuzun bir bileşimi olup insanlar için tamamen yeni bir deneyim yaratmaktadır. Saxound’un temel elemanları silindirik bir yapı ve dizgi birleşimidir. Saxound’un boyutları normal bir kompakt diskin 13 cm. olan çapından esinlenmiş olup yüksekliği 9,5 cm. dir. Tek elle yer değiştirebilir. İki tane 1 in. tweeter, iki tane 2 in. orta sürücü ve 1 adet bas radyatörden oluşmaktadır.

Çok Fonksiyonlu Gardırop

Shanghai

Çok Fonksiyonlu Gardırop “Shanghai” çok fonksiyonlu gardırop. Cephe deseni ve ince formu bir “dekoratif duvar” işlevi görmektedir ve bu özellikler bir dekoratif unsur olarak algılanmasını mümkün kılmaktadır. “Her şey dahil sistem”: değişik hacimlerde saklama bölgeleri; gardırop cephesinin bir parçası olan ve sadece bir itiş ile açılıp kapanabilen gömülü yatak yanı masaları; yatağın her iki yanındaki geniş alanın altına gizli 2 gömülü gece lambası. Dolabın ana gövdesi küçük tahta parçalarından oluşmaktadır. 1500 adet kempas ağacı parçası ile 4500 adet meşe ağacı parçasından oluşmuştur.

Yüzer Resort ve Gözlemevi

Pearl Atlantis

Yüzer Resort ve Gözlemevi "Sulu Denizi", Cagayan Ridge deniz biyolojik çeşitlilik koridorunda kurulacak olan yüzer ve sürdürülebilir bir sayfiye tesisi ve deniz gözlemevi ( yaklaşık olarak Puerto Princesa’nın 200 km. doğusunda, Tubbataha Reefs TABİAT Parkı’nın 20 km. kuzeyinde Palawan sahilinde). Kurulacak tesis ülkemizin ihtiyacı olan deniz biyolojik çeşitliliğin korunmasına yönelik duyarlılığı öne çıkarmak ve kurulacak büyük bir turizm tesisi ile ülkemiz Filipinler’in tanınırlığını arttırmak konusunda arzuladığımız çözüm olabilecektir.

Üstü Ayarlanabilir Masa

Dining table and beyond

Üstü Ayarlanabilir Masa Bu masa üst bölümünü değişik şekillere, malzemelere ve renklere dönüştürebilme kabiliyetine sahiptir. Masaüstü sabit olan ve servis aksesuarlarını ( tabaklar servis takımları vb.) taşıyan alışılmış masalardan farklı olarak, bu masanın parçaları hem masaüstü hem de servis aksesuarları olabilmektedir. Bu aksesuarlar gerekli yemek ihtiyaçlarına bağlı olarak farklı şekil ve ebatlarda olabilirler. Bu eşsiz ve yenilikçi tasarım ile sıradan bir yemek masası sürekli değişebilen yapısı ve aksesuarları ile dinamik bir orta mobilyasına dönüşmektedir.

Hi-Fi Pikap

Calliope

Hi-Fi Pikap Bir Hi-Fi pikabın esas hedefi en saf ve temiz sesleri tekrar yaratmaktır. Bu ses gerekliliği bu tasarımın hem özü hem de amacıdır. Bu güzelce yaratılmış ürün, sesin heykelidir ve sesi yeniden üretir. Bir pikap olarak ulaşılabilecek en başarılı Hi-Fi pikaplardan biridir. Emsalsiz şekli ve tasarım özellikleri bu benzersiz başarısını göstermekte ve güçlendirmektedir. Callope pikap şekil ve fonksiyonu ruhani bir şekilde bünyesinde birleştirmektedir.

Stadyum Konukseverliği

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadyum Konukseverliği Yeni Gökyüzü Salonları A. C. Milan ve F. C. Internazionale kulüplerinin Milano Belediyesi ile birlikte yürüttükleri ve San Siro stadyumunu yaklaşan EXPO 2015 de yer alacak önemli etkinlikleri karşılayabilecek çok fonksiyonlu bir yapıya dönüştürmeyi amaçlayan büyük yenileme programının sadece ilk adımlarıdır. Gök Kutusu projesinin başarısının ardından Ragazzi & Ortakları San Siro stadyumunun ana yapısının üzerine yeni bir konukseverlik mekanı yaratacak bu fikri geliştirdiler.