Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Restoran

100 Bites Dessert

Restoran Tasarım teması ısırık; grafik portreler, diş modelleri, meşhur yüzler her müşterinin tad dokularını uyaracak ana özellikler. Şık kahverengi beyaz tavandan muhteşem beyaz duvarları, zarifçe düzenlenmiş ürün tanıtım duvarından değişik yıllara ait 100 ikonu, zengince tasarlanmış kara mizahı sersemletiyor.

Paravan

Positive and Negative

Paravan Kültürü ve geçmişi ima ederek tatlandırılmış bu ürün güzelliği ve kullanışlılığı bir arada sunuyor. ‘Pozitif ve Negatif’ paravan ayarlanabilir ve hareketli bir ayırıcı olarak göze batmadan ve ortamı rahatsız etmeden mahremiyet sağlıyor. Corian/Reçine malzemeden negatif ve pozitif olarak çalışılan İslami motif, ürüne bir dantel havası veriyor. Yin Yang benzeri, kötünün içinde her zaman biraz iyi ve iyinin içinde her zaman biraz kötü vardır. Güneş ’Pozitif ve Negatif’ in üzerine battığı zaman onun en parlak zamanıdır ve geometrik gölgeler salonu boyamaya başlar.

Mağaza

Segmentation

Mağaza Mekanı yorumlarken ayakkabıların yumuşak çizgilerini görmezden gelemeyiz. Başka bir grup zarif ayakkabıyı sergilemek için tavana doğru yapılan ikinci kat ve sekiz tip seçkin aydınlatma elamanı alışveriş havasını yaratırken mekanın amorf çizgileri ziyaretçileri rahatlatıyor.

Mağaza

CHAMELEON

Mağaza Salonun teması sergi salonlarına teknolojinin katkısını ifade ediyor. Tavan ve duvarlardaki teknolojik çizgiler tüm Showroom'ların ayakkabılarının teknolojisini ifade ediyor. Bu ayakkabılar ithal veya binanın yanındaki fabrikada imal ediliyorlar. Serbest şekilde tasarlanmış ama ideal şekilde bir araya gelmiş olan duvarlarda CAD-CAM teknolojisi kullanılıyor. Fransa’da üretilen Barrisol, İstanbul’un Avrupa yakasında üretilen mdf lake mobilyalar, İstanbul’un Asya yakasında üretilen RGB Led sistemleri ölçümsüz ve denemesiz asma tavanda.

Lamba

Muse

Lamba Evrende mutlak kalite diye bir şey olmadığını söyleyen ‘Won Buddism’ den esinlenerek, ‘fiziki varlık’ vererek ‘ışığa’ çelişkili bir kalite kazandırdık. Bu meditasyon ruhunun verdiği cesaret Muse'yi yaratmada en güçlü ilham kaynağımız oldu: ‘zamanın’, ‘maddenin’ ve ‘ışığın’ kaliteleri tek bir üründe vücut buldu.