Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Mağaza

Segmentation

Mağaza Mekanı yorumlarken ayakkabıların yumuşak çizgilerini görmezden gelemeyiz. Başka bir grup zarif ayakkabıyı sergilemek için tavana doğru yapılan ikinci kat ve sekiz tip seçkin aydınlatma elamanı alışveriş havasını yaratırken mekanın amorf çizgileri ziyaretçileri rahatlatıyor.

Mağaza

CHAMELEON

Mağaza Salonun teması sergi salonlarına teknolojinin katkısını ifade ediyor. Tavan ve duvarlardaki teknolojik çizgiler tüm Showroom'ların ayakkabılarının teknolojisini ifade ediyor. Bu ayakkabılar ithal veya binanın yanındaki fabrikada imal ediliyorlar. Serbest şekilde tasarlanmış ama ideal şekilde bir araya gelmiş olan duvarlarda CAD-CAM teknolojisi kullanılıyor. Fransa’da üretilen Barrisol, İstanbul’un Avrupa yakasında üretilen mdf lake mobilyalar, İstanbul’un Asya yakasında üretilen RGB Led sistemleri ölçümsüz ve denemesiz asma tavanda.

Lamba

Muse

Lamba Evrende mutlak kalite diye bir şey olmadığını söyleyen ‘Won Buddism’ den esinlenerek, ‘fiziki varlık’ vererek ‘ışığa’ çelişkili bir kalite kazandırdık. Bu meditasyon ruhunun verdiği cesaret Muse'yi yaratmada en güçlü ilham kaynağımız oldu: ‘zamanın’, ‘maddenin’ ve ‘ışığın’ kaliteleri tek bir üründe vücut buldu.

Votka

Kasatka

Votka “KASATKA” üst kalite bir votka olarak geliştirilmiştir. Hem şişe formu hem de renklendirme olarak minimalist tarzda tasarlanmıştır. Basit silindirik bir gövde ve sınırlı sayıda renk (beyaz, gri tonları ve siyah) ürünün kristal saflığını ve minimalist grafik yaklaşımın zarafetini vurgulamaktadır.

Etkileşim Masası

paintable

Etkileşim Masası Paintable herkes için üretilmiş çok fonksiyonlu bir masadır. Sıradan bir masa olabilir, bir çizim masası olabilir veya bir müzik aleti olabilir. Arkadaşlarınız veya aileniz ile birlikte masanın üzerini belirli renklerle boyayarak müzik yaratabilirsiniz, yüzey renk sensörleri ile çizginizi müziğe çevirecektir. İki çeşit çizim türü vardır. Yaratıcı çizim ve müzik notası çizimi. Çocuklar rastgele müzik yaratmak için her hangi bir şey çizebilirler veya bizim tasarladığımız kurallara uyarak ve belirli yerleri renklendirerek ninni melodileri çalabilirler.