Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Set Üstü Kutusu

T-Box2

Set Üstü Kutusu T-Box 2 internet, multimedya ve iletişimi bir araya getiren yeni bir teknik cihazdır. Aile bireylerine yoğun internet kullanımı ve HD video görüşmeleri dahil çeşitli interaktif hizmetler sunar. Set Üstü Kutuyu ev televizyonuna bağlayarak standart bir televizyonu akıllı televizyona dönüştürebilir ve aile bireylerine harika AV eğlence deneyimleri yaşatabilirsiniz.

Yapay Arazi

Artificial Topography

Yapay Arazi Mağara Benzeri Büyük Mobilya Bu yapı Uluslararası Konteyner yarışmasında Büyük Sanat Ödülü ile ödüllendirilmiş bir projedir. Benim fikrim bir konteynerin içindeki boşluğu kullanarak mağara benzeri şekilsiz bir yapı oluşturmaktı. Yapı sadece plastik malzeme ile yapılmıştır. 10 mm kalınlığında yaklaşık 1000 plaka yumuşak plastik tabaka belirlenmiş çizgilerinden kesilerek katmanlar oluşturulmuş ve lamine edilmiştir. Bu sadece bir sanat eseri değil aynı zamanda bir mobilyadır, çünkü bütün parçaları koltuk kadar yumuşak ve herkese uygun rahat bir pozisyon bulunur.

Konsol

Qadem Hooks

Konsol Qadem Kancaları tabiattan esinlenerek yapılmış ve konsol işlevi gören bir sanat eseridir. Yeşile boyanmış çeşitli eski kancaların köyden köye buğday naklinde kullanılan Qadem (eski bir katır semeri sırtlığı) ile birlikte çalışılması ile oluşturulmuştur. Kancalar eski bir döven üzerine oturtulmuş ve en üste bir cam panel yerleştirilmiştir.

Seramik

inci

Seramik Zarafetin yansıması; İnci beyaz ve siyah seçenekleri ile bir incinin güzelliğini yansıtıyor. Mekanlara asalet ve zarafet aktarmak isteyenler için doğru seçim. İnci ürünleri 30'a 80 cm boyutlarında üretiliyor, siyah ve beyazın seçkinliğini yaşam alanlarına taşıyorlar. Üç boyutlu bir tasarım olan dijital baskı teknolojisi ile üretiliyorlar.

40 in. Led Tv

GlassOn

40 in. Led Tv Cam malzemeden, çeşitli boyutlarda, farklı tasarım çözümleri ile çerçevesiz tasarım koleksiyonu. Camın şeffaflığı ile yaratılan zarafet büyük boyutlardaki ekranları çevreleyen zarif metal sonlandırmalarla devam ediyor. 40, 46 ve 55 in. ürünlerde alışılmış plastik ön muhafaza olmadan ve önemli ölçüde azaltılmış kalınlığıyla izleyicilerini sanal dünyaya bağlıyor. Ön camı çevreleyen metal muhafaza tasarım kalitesini farklı malzemeden hassas bağlantı detayları ile pekiştiriyor.

Sinema

Wuhan Pixel Box Cinema

Sinema “Piksel” görüntünün temel elemanıdır. Tasarımcı bu tasarımın temasını yaratmak için hareket ve piksel ilişkisini araştırmaktadır. Sinemanın değişik alanlarında “Piksel” uygulanmıştır. Bilet gişesinin bulunduğu büyük hol 6000 adet paslanmaz çelik plakadan oluşan bir sarmal duvarı barındırmaktadır. Afiş duvarından çıkan büyük kare şeritler sinemanın göz alıcı ismini takdim etmektedir. Sinemanın içindeki herkes uyumlu “Piksel” elemanlarının yarattığı dijital dünyanın müthiş atmosferini keyif alarak yaşamaktadır.