Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Özel Ev

The Cube

Özel Ev Arap kültürü tarafından dikte edilen iklim gereksinimlerini ve mahremiyet ihtiyaçlarını korurken, kaliteli bir yaşam deneyimi yaratmak ve Kuveyt'teki bir konut binasının imajını yeniden tanımlamak, tasarımcının karşılaştığı ana zorluklardı. Cube House, tüm yıl boyunca doğal ışığın ve peyzaj manzarasının keyfini çıkarmak için iç ve dış mekanlar arasında dinamik bir deneyim yaratan bir küp içinde toplama ve çıkarmaya dayanan dört katlı bir beton / çelik yapı binasıdır.

Proje Adı : The Cube, Tasarımcıların adı : Ahmed Habib, Müşterinin adı : Lines.

The Cube Özel Ev

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.