Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Mücevher Koleksiyonu

Future 02

Mücevher Koleksiyonu Project Future 02, daire teoremlerinden esinlenen eğlenceli ve canlı bir dokunuşa sahip bir mücevher koleksiyonudur. Her bir parça, tamamen veya kısmen Seçici Lazer Sinterleme veya Çelik 3D baskı teknolojisi ile oluşturulan ve geleneksel gümüş işleme teknikleriyle elde tamamlanan Bilgisayar Destekli Tasarım yazılımı ile oluşturulur. Koleksiyon, çember şeklinden ilham alıyor ve Öklid teoremlerini giyilebilir sanatın kalıplarına ve biçimlerine görselleştirmek için dikkatlice tasarlandı, bu şekilde yeni bir başlangıcı simgeliyor; heyecan verici bir geleceğin başlangıç noktası.

Proje Adı : Future 02, Tasarımcıların adı : Ariadne Kapelioti, Müşterinin adı : .

Future 02 Mücevher Koleksiyonu

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.