Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Gelinlik

Cocodd

Gelinlik Kusursuz elbise rahat, işlevsel, kesinlikle güzel ve orijinaldir. Cocodd tüm bu özelliklere sahiptir. Teflon tesisatçı bandı kullanılarak yapılan, şekillendirilmiş elbiseyi dizlerin altına örmek için tığ işi yapılır ve el ile işlenerek elbise askılarında, duvağın son kısmında ve etek kenarlarında yıpranma etkisi yaratılır. Bu iyileştirme, sadece yeni bir malzeme kullanılarak yapılan değil, aynı zamanda hayvan dostu olan yenilikçi bir kürk olarak kabul edilebilir. Çıkarılabilir perdenin 4 kullanım çeşidi vardır: yüzünde, omuzlara asılmış veya yeniden hayata dönmüş veya kıyıda bir tren oluşturarak.

Proje Adı : Cocodd, Tasarımcıların adı : Ambra Castello, Müşterinin adı : Ambra Castello.

Cocodd Gelinlik

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.