Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sergi Tasarımı

AS & Palitra

Sergi Tasarımı AS & PALITRA standının ana amacı, MosBuild 2016 fuarında firmanın ürünlerini duvar kağıdını iç dekorasyonun bir unsuru olarak sunmaktır. Standın estetik konseptinin baskın unsuru pergoladır. Standın dışına yerleştirilen çatı kirişlerinin uçları içten dışa dönüşüm illüzyonunu yaratıyor. Kemerler ve kirişlerle düzenlenen stand alanı, duvar parçaları ile duvar parçaları ve açıklık etkisi yaratıyor.

Proje Adı : AS & Palitra, Tasarımcıların adı : Viktor Bilak, Müşterinin adı : EXPOLEVEL.

AS & Palitra Sergi Tasarımı

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.