Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Halka Açık Ses Mobilyaları

Sonoro

Halka Açık Ses Mobilyaları "Sonoro", Kolombiya'da halka açık ses mobilyalarının (vurmalı çalgı) tasarımı ve geliştirilmesi yoluyla kamu mobilyası fikrinin değişmesine dayanan bir projedir. Bu, kimliklerinin unsurlarını güçlendirmeye izin veren kültürel çeşitlilikleri nedeniyle topluluk tarafından kendilerini ifade etmek için geliştirilen kültürel uygulamaların rekreasyonunu ve dahil edilmesini değiştirir, uyarır ve üretir. Müdahale edilen alan çevresinde farklı kullanıcılar (sakinler, turistler, ziyaretçiler ve öğrenciler) arasında etkileşim ve sosyalleşme alanı oluşturan bir mobilyadır.

Proje Adı : Sonoro, Tasarımcıların adı : Kevin Fonseca Laverde, Müşterinin adı : Universidad Nacional de Colombia sede Palmira and Universidad Pontificia Bolivariana sede Medellín.

Sonoro Halka Açık Ses Mobilyaları

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.