Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Olayların Tanıtımı

Typographic Posters

Olayların Tanıtımı Tipografik posterler, 2013 ve 2015 yıllarında yapılmış posterlerin bir koleksiyonudur. Bu proje, benzersiz bir algısal deneyim oluşturan çizgiler, desenler ve izometrik perspektif kullanılarak tipografinin deneysel kullanımını içerir. Bu posterlerin her biri, tek tür kullanımıyla iletişim kurmanın zorluğunu temsil ediyor. 1. Felix Beltran'ın 40. Yılını kutlamak için poster. 2. Gestalt Enstitüsü'nün 25. Yılını kutlamak için poster. 3. Meksika'da 43 öğrencinin kaybolmasını protesto etmek için poster. 4. Tasarım konferansı Passion & Design V. için poster. 5. Julian Carillo'nun Onüç Sesi.

Proje Adı : Typographic Posters, Tasarımcıların adı : Manuel Guerrero, Müşterinin adı : BlueTypo.

Typographic Posters Olayların Tanıtımı

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.