Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Olayların Tanıtımı

Typographic Posters

Olayların Tanıtımı Tipografik posterler, 2013 ve 2015 yıllarında yapılmış posterlerin bir koleksiyonudur. Bu proje, benzersiz bir algısal deneyim oluşturan çizgiler, desenler ve izometrik perspektif kullanılarak tipografinin deneysel kullanımını içerir. Bu posterlerin her biri, tek tür kullanımıyla iletişim kurmanın zorluğunu temsil ediyor. 1. Felix Beltran'ın 40. Yılını kutlamak için poster. 2. Gestalt Enstitüsü'nün 25. Yılını kutlamak için poster. 3. Meksika'da 43 öğrencinin kaybolmasını protesto etmek için poster. 4. Tasarım konferansı Passion & Design V. için poster. 5. Julian Carillo'nun Onüç Sesi.

Proje Adı : Typographic Posters, Tasarımcıların adı : Manuel Guerrero, Müşterinin adı : BlueTypo.

Typographic Posters Olayların Tanıtımı

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.