Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Bisiklet Aydınlatması

Astra Stylish Bike Lamp

Bisiklet Aydınlatması Astra, devrim niteliğinde tasarlanmış alüminyum entegre gövdeye sahip tek kollu şık bir bisiklet lambasıdır. Astra, sert montaj ve hafif gövdeyi temiz ve şık bir sonuçta mükemmel bir şekilde birleştirir. Tek taraflı alüminyum kol sadece dayanıklı olmakla kalmaz, aynı zamanda Astra'nın en geniş ışın aralığını sağlayan gidonun ortasında yüzmesini sağlar. Astra'nın mükemmel bir kesim çizgisi vardır, ışın yolun diğer tarafındaki insanlara parlamaz. Astra, motosiklete yolu aydınlatan bir çift parlak göz verir.

Proje Adı : Astra Stylish Bike Lamp, Tasarımcıların adı : Chou-Hang, Yang, Müşterinin adı : LEXDESIGN.

Astra Stylish Bike Lamp Bisiklet Aydınlatması

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.