Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Poster

County Fair Charity Fundraiser

Poster Cancer Against Cancer, yararlanıcılarına bağış toplamak için yıllık bir bağış toplama etkinliğine ev sahipliği yapıyor. 2015 etkinlik teması ilçe fuarıydı. Bu iki renkli serigrafi poster şehrin etrafında asılıydı ve konukları iyi bir amaç için kare dansı öğrenmeye ve içgüdüsel ısınma kokteyllerini yudumlamaya davet etti. Tasarım, eski bir indigo Bandana'ya referans veriyor ve farkındalık şeridinin sembolünü baskıya dahil ediyor.

Proje Adı : County Fair Charity Fundraiser, Tasarımcıların adı : Kathy Mueller, Müşterinin adı : Kathy Mueller.

County Fair Charity Fundraiser Poster

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.