Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Masa, Sandalye, Armatür

Ayers

Masa, Sandalye, Armatür Objenin şekli ve bütünlüğü, üretimdeki malzemelerin yenilikçi kullanımı ile birleşen mantar ve "mantar" bu parçayı diğerlerinden ayıran benzersiz faktörlerdir. Her sandalye, tek bir mantar bloğundan yüksek teknolojiye sahip bir CNC makinesinde şekillendirilmiştir. Tablonun tabanına da aynı yöntem uygulanır. Armatürün masa üstü ve çan çiçeği, parçalara hafiflik veren "mantardan" (bazalt elyafı mantarı birleştiren yenilikçi bir malzeme) yapılmıştır. Lamba, aydınlatma sisteminde LED teknolojisini kullanır.

Proje Adı : Ayers , Tasarımcıların adı : Albertina Oliveira, Müşterinin adı : Albertina Oliveira.

Ayers  Masa, Sandalye, Armatür

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.