Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Islami Kimlik Markalaması

Islamic Identity

Islami Kimlik Markalaması İslam geleneksel süsleme ve çağdaş tasarım melezini vurgulamak için markalaşma projesi kavramı. Müşteri henüz çağdaş tasarıma ilgi duyan geleneksel değerlere bağlıydı. Dolayısıyla proje iki temel şekle dayanıyordu; daire ve kare. Bu şekiller, geleneksel İslami desenleri çağdaş tasarımla birleştirmek arasındaki zıtlığı vurgulamak için kullanıldı. Desendeki her birim, kimliğe sofistike bir tezahür vermek için bir kez kullanıldı. Gümüş rengi çağdaş görünümü vurgulamak için kullanıldı.

Proje Adı : Islamic Identity, Tasarımcıların adı : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Müşterinin adı : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Islami Kimlik Markalaması

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.