Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Islami Kimlik Markalaması

Islamic Identity

Islami Kimlik Markalaması İslam geleneksel süsleme ve çağdaş tasarım melezini vurgulamak için markalaşma projesi kavramı. Müşteri henüz çağdaş tasarıma ilgi duyan geleneksel değerlere bağlıydı. Dolayısıyla proje iki temel şekle dayanıyordu; daire ve kare. Bu şekiller, geleneksel İslami desenleri çağdaş tasarımla birleştirmek arasındaki zıtlığı vurgulamak için kullanıldı. Desendeki her birim, kimliğe sofistike bir tezahür vermek için bir kez kullanıldı. Gümüş rengi çağdaş görünümü vurgulamak için kullanıldı.

Proje Adı : Islamic Identity, Tasarımcıların adı : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Müşterinin adı : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Islami Kimlik Markalaması

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.