Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kentsel Lojistik Sistemi

link

Kentsel Lojistik Sistemi Link, mevcut toplu taşıma altyapısını kullanan senkronize bir kentsel lojistik sistemidir. Sistem, şehirdeki yükün kesintisiz ve sürdürülebilir bir şekilde dağıtılmasını sağlar. Konsolidasyon merkezleri, mahalle depolama alanları ve yerel işletmeler arasında robotik, elektrikli araçlar filosu kullanarak bağlantı kuran bir ağdır. Araçlar, otobüsleri ve tramvayları takip ederek trafiğe müdahale etmeden şehir içinde ilerliyor. Link sistemi dağıtım mesafelerini kısaltarak kamyonlara olan ihtiyacı azaltır ve son yarım mil için teslimat alternatiflerini açar.

Proje Adı : link, Tasarımcıların adı : Ayelet Fishman, Müşterinin adı : Ayelet Fishman.

link Kentsel Lojistik Sistemi

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.