Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sergi Alanı

Ideaing

Sergi Alanı Bu C & C Design Co, Ltd tarafından tasarlanan 2013 Guangzhou Tasarım Haftası kurumsal sergi salonu. Tasarım düzgün dokunmatik ekran ve kapalı projektör tarafından görüntülenen 91 metrekareden daha az bir alanı atıyor. Işık kutusunda görüntülenen QR kodu, işletmenin web bağlantılarıdır. Bu arada, tasarımcılar tüm binanın görünümünün insanları canlılık dolu bir his haline getirebileceğini umuyor ve bu nedenle tasarım şirketinin sahip olduğu yaratıcılığı, yani “bağımsızlık ruhunu ve özgürlük fikrini” savunuyorlar. .

Proje Adı : Ideaing, Tasarımcıların adı : Zheng Peng, Müşterinin adı : C&C Design Co.,Ltd..

Ideaing Sergi Alanı

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.