Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Veri Saklama Cihazı

MicroSDHC Plus One

Veri Saklama Cihazı Micro SDHC+1 akıllı telefonlarla ve taşınabilir oyun kutuları ile kullanılan Bronz A tasarım ödülü sahibi bir cihazdır. Adaptör ile bir SD kartı gibi tablet bilgisayarlarla, ses kayıt cihazlarıyla, kameralarla ve diğer multimedya cihazlarla uyumlu bir hale gelebilmektedir. Bellek bağlantısı toza, aşırı ısıya, paslanmaya, şoklara, tatlı ve tuzlu suya, alkole, çizilmeye, güvenlik kontrol geçişlerine ve elektromanyetik alanlara dayanıklıdır.

Proje Adı : MicroSDHC Plus One, Tasarımcıların adı : Derrick Frohne, Müşterinin adı : Frohne.

MicroSDHC Plus One Veri Saklama Cihazı

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.