Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Takvim

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Takvim Kaleydoskop tarzında olan bu takvimin çok renkli ve üst üste gelen kesik grafikleri vardır. Sayfaların sıralarını değiştirerek basitçe kişiselleştirebileceğiniz renk desenleri NTT COMWARE'in yaratıcılık hassasiyetini gösteriyor. Yeterli yazı boşlukları ve yazı çizgileri kullanışlılığı arttırıyor ve şahsi alanlarınızı süsleyerek mükemmel bir zaman planlayıcı takvim ortaya çıkarıyor.

Proje Adı : NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”, Tasarımcıların adı : Katsumi Tamura, Müşterinin adı : good morning inc..

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy” Takvim

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.