Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yat

Portofino Fly 35

Yat Portofino Fly 35, salonda ve kabinlerde bulunan büyük pencerelerden gelen doğal ışıkla doldu. Boyutları, bu büyüklükteki bir tekne için benzeri görülmemiş bir alan hissi sunar. İç mekan boyunca, renk paleti sıcak ve doğaldır, renklerin ve malzemelerin denge bileşimlerinin seçimi ile, iç tasarımın uluslararası trendlerini takip ederek, ortamları modern ve konforlu alanlarda yapar.

Proje Adı : Portofino Fly 35, Tasarımcıların adı : Jean Gilbert Dupont, Müşterinin adı : Portofino Yachts.

Portofino Fly 35 Yat

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.