Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Beton Duvar Karoları

Tonk Mint

Beton Duvar Karoları Beton, 1800'lerin ortalarındaki icadından bu yana pek değişmeyen çok geleneksel bir malzemedir. Tonk ile betonun yaratıcı ve çağdaş bir yorumu var. Her Tonk tasarımı, açılarla oynayarak kişiselleştirilebilen modüler bir yapıya sahiptir. Bu özellik, insanlara kendi zevklerine, tercihlerine ve hayal güçlerine göre kendi duvarlarını tasarlama imkanı sunmaktadır. Tonk Mint'in tasarımı doğadaki nane yapraklarından esinlenmiştir. Bu model, tüm Tonk tasarımlarının ayırt edici özelliği olan farklı motifler elde etmek için varyasyonlarla da kullanılabilir.

Proje Adı : Tonk Mint, Tasarımcıların adı : Tonk Project, Müşterinin adı : Tonk Project.

Tonk Mint Beton Duvar Karoları

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.