Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Akıllı Mobilyalar

Fluid Cube and Snake

Akıllı Mobilyalar Hello Wood, topluluk alanları için akıllı işlevlere sahip bir dış mekan mobilyası serisi yarattı. Kamusal mobilya türünü yeniden tasarlayarak, güneş panelleri ve pillerin entegrasyonunu gerektiren bir aydınlatma sistemi ve USB çıkışları içeren, görsel olarak çekici ve işlevsel kurulumlar tasarladılar. Yılan modüler bir yapıdır; öğeleri verilen siteye uyacak şekilde değişkendir. Fluid Cube, güneş pilleri içeren cam bir tepeye sahip sabit bir ünitedir. Stüdyo, tasarımın amacının günlük kullanım eşyalarını sevimli nesnelere dönüştürmek olduğuna inanıyor.

Proje Adı : Fluid Cube and Snake, Tasarımcıların adı : Hello Wood, Müşterinin adı : Hello Wood.

Fluid Cube and Snake Akıllı Mobilyalar

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.