Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Ödül

Nagrada

Ödül Bu tasarım, izolasyon sırasında hayatın normalleşmesine katkıda bulunmak ve çevrimiçi turnuvaların kazananlarına özel bir ödül oluşturmak için gerçekleştirilmiştir. Ödülün tasarımı, oyuncunun satrançtaki gelişiminin bir göstergesi olarak bir Piyonun Vezire dönüşümünü temsil eder. Ödül, tek bir fincan oluşturan dar yuvalar nedeniyle birbirine sokulan vezir ve piyon olmak üzere iki düz figürden oluşur. Ödül tasarımı paslanmaz çelik sayesinde dayanıklıdır ve kazanana posta yoluyla ulaşım için uygundur.

Elbise Askısı

Linap

Elbise Askısı Bu zarif elbise askısı, en büyük sorunlardan bazılarına çözümler sunar - dar yakalı elbise takma zorluğu, iç çamaşırı asma zorluğu ve dayanıklılık. Tasarımın ilhamı, sürekli ve dayanıklı olan ataştan geldi ve son şekillendirme ve malzeme seçimi bu sorunların çözümlerinden kaynaklanıyordu. Sonuç, son kullanıcının günlük hayatını kolaylaştıran harika bir ürün ve aynı zamanda bir butik mağazanın güzel bir aksesuarıdır.

Mobil Oyun Ekran Koruyucusu

Game Shield

Mobil Oyun Ekran Koruyucusu Monifilm'in Oyun Kalkanı, 5G Mobil Cihazlar ERA için yapılmış 9H Temperli Cam Ekran Koruyucudur. Kullanıcının optimum hız ve hassasiyetle kaydırması ve dokunması için yalnızca 0,08 mikrometre pürüzlü Ultra Ekran Pürüzsüzlüğü ile yoğun ve uzun süreli ekran görüntüleme için optimize edilmiştir, bu da onu Mobil Oyunlar ve Eğlence için ideal hale getirir. Ayrıca Zero Red Sparkling ve uzun süreli izleme konforu için Anti Blue Light ve Anti-Glare gibi diğer göz koruma özellikleri ile yüzde 92,5 ekran netliği sağlar. Game Shield hem Apple iPhone hem de Android Telefonlar için yapılabilir.

Koşucu Madalyaları

Riga marathon 2020

Koşucu Madalyaları Riga Uluslararası Maraton Kursu'nun 30. yıl dönümü madalyası, iki köprüyü birbirine bağlayan sembolik bir şekle sahiptir. 3B kavisli yüzey tarafından temsil edilen sonsuz sürekli görüntü, tam maraton ve yarı maraton gibi madalyanın kilometresine göre beş boyutta tasarlanmıştır. Finiş mat bronzdur ve madalyanın arkasına turnuva adı ve kilometre değeri işlenmiştir. Şerit, çağdaş desenlerde geçişler ve geleneksel Letonya desenleri ile Riga şehrinin renklerinden oluşuyor.

Eğitim ve Alıştırma Aleti

Corporate Mandala

Eğitim ve Alıştırma Aleti Corporate mandala yepyeni bir eğitim ve alıştırma aletidir. Eski mandala prensibi ile kurum kimliğinin yenilikçi ve benzersiz bir bütünleşmesi olup, takım oyununu ve iş performansını arttırmak için tasarlanmıştır. Ayrıca şirketin kurumsal kimliğinin yeni bir unsurudur. Corporate mandala takımlar için grup etkinliği, müdürler için birey etkinliğidir. Belirli bir şirket için tasarlanmış olup, takım veya bireyler istedikleri rengi veya alanı seçerek serbestçe renklendirebilirler.

Tasarım Etkinlikleri Programı

Russian Design Pavilion

Tasarım Etkinlikleri Programı Rus tasarımcıları ve markalarını yurtdışında tanıtmayı amaçlayan sergiler, tasarım yarışmaları, çalıştaylar, eğitim tasarım danışmanlığı ve yayın projeleri. Faaliyetlerimiz, Rusça konuşan tasarımcıları bilgi ve becerilerini uluslararası projeler aracılığıyla mükemmelleştirmeye teşvik ediyor ve tasarım topluluğundaki rollerini, ürünlerini nasıl tanıtabileceklerini ve rekabetçi hale getirebileceklerini ve gerçek yenilikler yaratmalarını anlamalarına yardımcı oluyor.