Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Smart Aroma Difüzörü

Theunique

Smart Aroma Difüzörü Agarwood nadir ve pahalıdır. Aroması sadece yakma veya ekstraksiyon ile elde edilebilir, kapalı alanda kullanılır ve az sayıda kullanıcı tarafından karşılanır. Bu sınırlamaları aşmak için, akıllı bir aroma difüzörü ve doğal el yapımı agarwood tabletleri, 60'tan fazla tasarım, 10 prototip ve 200 deneyle 3 yıllık çabaların ardından yaratıldı. Agarwood endüstrisi için yeni bir olası iş modelini ve kullanım bağlamını gösterir. Kullanıcılar bir arabanın içine difüzörü kolayca ekleyebilir, zamanı, yoğunluğu ve çeşitli aromaları kolaylıkla özelleştirebilir ve nereye giderse gitsinler ve ne zaman sürerlerse sürsünler etkileyici aromaterapinin tadını çıkarabilirler.

Otomatik Meyve Sıkacağı Makinesi

Toromac

Otomatik Meyve Sıkacağı Makinesi Toromac, güçlü görünümü ile taze sıkılmış portakal suyu tüketmenin yeni bir yolunu getirmek için özel olarak tasarlanmıştır. Maksimum meyve suyu ekstraksiyonu için yapılmıştır, restoranlar, kafeteryalar ve süpermarketler içindir ve birinci sınıf tasarımı lezzet, sağlık ve hijyen sağlayan samimi bir deneyim sağlar. Meyveyi dikey olarak kesen ve yarıları döner basınç ile sıkıştıran yenilikçi bir sisteme sahiptir. Bu, kabuğa dokunmadan veya sıkıştırmadan maksimum performans elde edildiği anlamına gelir.

Dönüştürücü Lastik

T Razr

Dönüştürücü Lastik Yakın gelecekte, elektrikli ulaşım gelişimindeki patlama kapıda. Bir otomobil parçası üreticisi olarak Maxxis, bu eğilime katılabilecek ve hatta onu hızlandırmaya yardımcı olabilecek uygulanabilir bir akıllı sistemi nasıl tasarlayabileceğini düşünmeye devam ediyor. T Razr, ihtiyaca yönelik geliştirilmiş akıllı bir lastiktir. Yerleşik sensörleri, farklı sürüş koşullarını aktif olarak algılar ve lastiği dönüştürmek için aktif sinyaller sağlar. Büyütülmüş dişler, sinyale yanıt olarak temas alanını gerer ve değiştirir, bu nedenle çekiş performansını iyileştirir.

Lüks Hibrit Piyano

Exxeo

Lüks Hibrit Piyano EXXEO, çağdaş mekanlar için Zarif bir Hibrit Piyanodur. Eşsiz şekli, ses dalgalarının üç boyutlu birleşimini temsil eder. Müşteriler, dekoratif bir sanat eseri olarak piyanolarını çevresiyle uyumlu olacak şekilde tamamen özelleştirebilirler. Bu ileri teknoloji piyano Karbon Fiber, birinci sınıf Otomotiv Deri ve Havacılık sınıfı Alüminyum gibi Egzotik malzemelerden yapılmıştır. Gelişmiş ses panosu hoparlör sistemi; 200 Watt, 9 hoparlörlü ses sistemi aracılığıyla Grand piyanoların geniş dinamik aralığını yeniden oluşturur. Özel dahili pili, piyanonun tek bir şarjla 20 saate kadar performans göstermesini sağlar.

Misafirperverlik Kompleksi

Serenity Suites

Misafirperverlik Kompleksi Serenity Suites, Yunanistan'ın Halkidiki kentindeki Sithonia yerleşim bölgesi Nikiti'de yer almaktadır. Kompleks, yirmi süit ve yüzme havuzlu üç üniteden oluşmaktadır. Bina birimleri, denizin en iyi manzarasını sunarken derin bir uzaysal ufku işaret ediyor. Yüzme havuzu, konaklama ve kamu hizmetleri arasındaki merkezdir. Misafirperverlik kompleksi, içsel niteliklere sahip dışa dönük bir kabuk olarak bölgede bir dönüm noktası oluşturmaktadır.

Uv Sterilizatör

Sun Waves

Uv Sterilizatör SunWaves, mikropları, küfleri, bakterileri ve virüsleri sadece 8 saniyede yok edebilen bir sterilizatördür. Kahve fincanları veya tabaklar gibi yüzeylerde bulunan bakteri yükünü parçalamak için tasarlanmıştır. SunWaves, kafede güvenle çay içmek gibi bir hareketin keyfini çıkarmanıza yardımcı olmak için COVID-19 yılının kötü durumu düşünülerek icat edildi. Hem profesyonel hem de ev ortamında kullanılabilir çünkü uzun ömürlü ve minimum bakım gerektiren UV-C ışığı sayesinde basit bir hareketle çok kısa sürede sterilize eder ve tek kullanımlık malzemeyi azaltmaya yardımcı olur.