Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sergi

City Details

Sergi Sert peyzaj unsurları için tasarım çözümleri sergisi City Details, 3 Ekim - 5 Ekim 2019 tarihleri arasında Moskova'da gerçekleştirildi. 15.000 metrekarelik bir alanda sert peyzaj unsurları, spor ve oyun alanları, aydınlatma çözümleri ve işlevsel kentsel sanat objelerinin gelişmiş konseptleri sunuldu. Sergi alanını organize etmek için yenilikçi bir çözüm kullanıldı; burada sergilenen stantların sıraları yerine, şehrin çalışan minyatür modeli tüm belirli bileşenlerle inşa edildi: şehir meydanı, sokaklar, halka açık bir bahçe.

Konut Ev

Brooklyn Luxury

Konut Ev Müşterinin zengin tarihi konutlara olan tutkusundan ilham alan bu proje, işlevsellik ve geleneğin günümüzün niyetlerine uyarlanmasını temsil ediyor. Böylece, klasik tarz seçildi, çağdaş tasarım ve modern teknolojilerin kanonlarına uyarlandı ve stilize edildi, kaliteli yeni malzemeler bu projenin yaratılmasına katkıda bulundu - New York Mimarisinin gerçek bir mücevheri. Beklenen harcamalar 5 milyon Amerikan dolarını aşacak, şık ve gösterişli, aynı zamanda işlevsel ve konforlu bir iç mekan yaratma öncülünü sunacak.

Yeni Tüketim Modeli

Descry Taiwan Exhibition

Yeni Tüketim Modeli Tayvan'ın ünlü turistik cazibe merkezlerinden Mountain Alishan'daki sergi, sanatı Tayvan'ın geleneksel çay endüstrisi ile birleştiriyor. Bu serginin kesitsel işbirliği, yeni iş modülünü ortaya çıkarabilir. Turistler, her pakette aynı temayı, & amp; quot; Tayvan & amp; quot; ifade eden farklı ifadeler görebilir. Tayvan'ın güzel manzaralarına dalmış olan ziyaretçiler, Tayvan çay kültürü ve endüstrisi hakkında daha derin bir anlayışa sahip olacaklar.

Yangın Söndürücü Ve Kaçış Çekici

FZ

Yangın Söndürücü Ve Kaçış Çekici Araç güvenlik ekipmanı önemlidir. Yangın söndürücüler ve emniyet çekiçleri, ikisinin kombinasyonu, bir araba kazası meydana geldiğinde personelin kaçış verimliliğini artırabilir. Araç alanı sınırlıdır, bu nedenle bu cihaz yeterince küçük olacak şekilde tasarlanmıştır. Özel bir arabanın herhangi bir yerine yerleştirilebilir. Geleneksel araç yangın söndürücüler tek kullanımlıktır ve bu tasarım astarın yerini kolayca alabilir. Kullanıcıların kullanması daha kolay, daha rahat tutuş sağlar.

Olay Aktivasyonu

The Jewel

Olay Aktivasyonu 3D Mücevher Kutusu, halkı kendi mücevherlerini yaratarak 3D baskıda en son teknolojiyi kullanmaya davet eden etkileşimli bir perakende satış alanıydı. Alanı harekete geçirmeye davet edildik ve anında düşündük - bir mücevher kutusu, içinde güzel bir özel mücevher olmadan nasıl tamamlanabilir? Sonuç, yansıtıcı ışık, renk ve gölgenin güzelliğini kucaklayan bir renk prizmasıyla sonuçlanan çağdaş bir heykel oldu.

Otonom Mobil Robot

Pharmy

Otonom Mobil Robot Hastane lojistiği için otonom navigasyon robotu. Güvenli ve verimli teslimatları gerçekleştiren, sağlık çalışanlarının hastalanma şansını azaltan, hastane personeli ile hastalar arasındaki pandemik hastalıkları sınırlayan (COVID-19 veya H1N1) bir ürün-hizmet sistemidir. Tasarım, kolay erişim ve güvenlikle hastane teslimatlarının, kullanıcı dostu teknoloji aracılığıyla karmaşık olmayan kullanıcı etkileşimi kullanılarak gerçekleştirilmesine yardımcı olur. Robotik üniteler, iç ortama bağımsız olarak hareket etme ve benzer ünitelerle senkronize akışa sahip olma, robot takım işbirlikçi çalışmasını yapabilme özelliğine sahiptir.