Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Dijital Dönüşüm

Tigi

Dijital Dönüşüm Saç modasındaki en ikonik varlıklardan biri, dijital alaka düzeyine cesur bir adım atmak üzere. Professional dot com ve Tigi Color Copyright serilerinin yeniden geliştirilmesi, sanatçılar tarafından oluşturulan ısmarlama içerik, çağdaş fotoğrafçıların katılımı ve henüz görünmeyen tasarım ifadelerini dijital ortamda birleştirerek yönetildi. Güzel ama teknikler ve zanaat arasında keskin zıtlıklar. Son olarak, 0'dan 100'e gerçek dijital dönüşüme doğru adım adım sağlıklı bir yaklaşımla Tigi'ye rehberlik ediyor.

Farkındalık Ve Reklam Kampanyası

O3JECT

Farkındalık Ve Reklam Kampanyası Özel alan gelecekte değerli bir kaynak haline geleceği için, bu odayı tanımlama ve tasarlama ihtiyacının artması günümüzde önem arz etmektedir. O3JECT, bilinmeyen bir geleceğin estetik açıdan çekici bir hatırlatıcısı olarak musluk korumalı alanı üretmeye ve tanıtmaya kararlıdır. Faraday Kafesi prensibiyle inşa edilen el yapımı, kapalı ve iletken bir küp, kapsamlı bir kampanya tasarımıyla reklamı yapılan görünüşte ütopik bir odanın ikonik somutlaştırılmasını temsil ediyor.

Tipografi Projesi

Reflexio

Tipografi Projesi Bir aynadaki yansımayı, eksenlerinden biri tarafından kesilmiş kağıt harflerle birleştiren deneysel tipografik proje. Bu, bir kez fotoğraflandığında 3D görüntüleri öneren modüler kompozisyonlarla sonuçlanır. Proje, dijital dilden analog dünyaya geçiş için sihirli ve görsel çelişki kullanıyor. Bir ayna üzerine harflerin inşası, ne gerçek ne de yalan olmayan yansımalı yeni gerçeklikler yaratır.

Kurumsal Kimlik

Yanolja

Kurumsal Kimlik Yanolja, Seul merkezli 1 numaralı seyahat bilgi platformudur ve Kore dilinde "Hey, Hadi oynayalım" anlamına gelir. Logo, basit ve pratik izlenimi ifade etmek için san-serif yazı tipiyle tasarlanmıştır. Küçük harfleri kullanarak, kalın büyük harfe kıyasla eğlenceli ve ritmik bir görüntü sağlayabilir. Her harf arasındaki boşluk, optik yanılsamayı önlemek için zarif bir şekilde revize edildi ve küçük logo boyutunda bile okunabilirliği artırdı. Canlı ve parlak neon renkleri dikkatlice seçtik ve son derece eğlenceli ve çarpıcı görüntüler sunmak için tamamlayıcı kombinasyonlar kullandık.

Tarım Kitabı

Archives

Tarım Kitabı Kitap, tarım, insan geçim kaynağı, tarım ve yan, tarım finansmanı ve tarım politikası olarak kategorize edilmiştir. Kitap, kategorize edilmiş tasarımıyla insanların estetik taleplerine daha çok cevap veriyor. Dosyaya daha yakın olması için tam kapalı bir kitap kapağı tasarlandı. Okuyucular kitabı ancak yırttıktan sonra açabilir. Bu katılım, okuyucuların bir dosyayı açma sürecini deneyimlemesine izin verir. Dahası, Suzhou Kodu gibi bazı eski ve güzel tarım sembolleri ve belirli çağlarda kullanılan bazı tipografi ve resimler. Bunlar rekombinasyondu ve kitap kapağında listelendi.

Marka Bilinci Oluşturma

Co-Creation! Camp

Marka Bilinci Oluşturma Bu, insanların gelecek için yerel canlandırma hakkında konuştukları "Birlikte Yaratma! Kampı" etkinliğinin logo tasarımı ve markasıdır. Japonya, düşük doğum oranı, nüfusun yaşlanması veya bölgenin nüfus azalması gibi benzeri görülmemiş sosyal sorunlarla karşı karşıya. Turizm sektöründeki insanlar için bilgi alışverişinde bulunmak ve çeşitli sorunların ötesinde birbirlerine yardımcı olmak için "Birlikte Yaratma! Kampı" oluşturuldu. Her insanın iradesini sembolize eden çeşitli renkler, birçok fikre yön vermiş ve 100'den fazla proje üretmiştir.