Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Banyo Koleksiyonu

Up

Banyo Koleksiyonu Emanuele Pangrazi tarafından tasarlanan Up banyo koleksiyonu basit bir kavramın nasıl yenilikçi bir tasarıma dönüşebileceğini gösteriyor. Ana fikir sıhhi tesisat ürünlerinin oturma düzlemini biraz eğerek konforu arttırmaktır. Bu fikir tasarımın ana temasını oluşturmuş ve koleksiyonun tüm ürünlerine uygulanmıştır. Ana tema ve kesin geometrik ilişkiler koleksiyona Avrupa beğenisine uygun modern bir görünüm kazandırmıştır.

Avize

Bridal Veil

Avize Bu sanat eseri ışık saçıyor. Geniş bir oda ve kümülüs bulutları gibi karmaşık bir tavan. Şamdan ön duvardan tavana doğru kesintisiz akarak yerine oturuyor. Kristal ve beyaz mine yapraklar, elastik kıvrımlı ince borular dünyanın üzerinde uçan bir duvak görüntüsü yaratıyorlar. Bol ışık ve altın parıltılarıyla uçuşan kuşlar ortamı ferahlatıyor ve neşe saçıyorlar.

Optik Düzenek

Opx2

Optik Düzenek Opx2 tabiat ve teknoloji arasındaki ortak yaşam ilişkisini araştıran bir optik düzenektir. Desenlerin, tekrarların ve ritimlerin hem doğal oluşumları hem de hesap işlemlerini tarif edebildiği bir ilişki. Düzeneğin gizleyici geometrisi, anlık ışık geçirmezliği ve yoğunluğu bir mısır tarlasının yanından araba ile geçmeye veya ikili bir koda bakarken gerekli teknolojik bilgiyi almaya benzemektedir. Opx2 karmaşık bir geometri oluşturmakta ve insanın hacim ve mekan algılarını zorlamaktadır.

Sağlık Merkezi

Neo Derm The Center

Sağlık Merkezi Neo Derm çizgilerin rezonansını kullanıyor. Kireç rengi aydınlatmalar, bu ten bakım merkezinin canlı ve enerjik tasarımını göstermeye yetiyor. Cesur beyaz kirişler tüm tavan boyunca devam ederek çevre mekanlara bağlanıyor. Resepsiyonun yanında bulunan dinlenme salonu mobilyadan halıya kireç rengi uygulamaları ile Victoria limanına bakan sağlık merkezinin genç ve dinçleştirici özünü vurguluyor.

Broş

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Broş Karakterini ve dış görünümünü değiştirerek bir takıyı yeni bir tasarıma dönüştürebilirsiniz. Tabiat sürekli bir döngü içindedir. Bahar kışı takip eder, sabah da geceyi. Atmosferle birlikte renkler de değişir. Bu değişim prensibi “Asya Metamorfoz” takılarında öne çıkıyor. Bu koleksiyonda iki farklı alem, iki hür görüntü bir objeye yansıyor. Broşun hareketli elemanları mücevherin karakterini ve görünümünü değiştirebilmenize imkan tanıyor.

Eğitim ve Alıştırma Aleti

Corporate Mandala

Eğitim ve Alıştırma Aleti Corporate mandala yepyeni bir eğitim ve alıştırma aletidir. Eski mandala prensibi ile kurum kimliğinin yenilikçi ve benzersiz bir bütünleşmesi olup, takım oyununu ve iş performansını arttırmak için tasarlanmıştır. Ayrıca şirketin kurumsal kimliğinin yeni bir unsurudur. Corporate mandala takımlar için grup etkinliği, müdürler için birey etkinliğidir. Belirli bir şirket için tasarlanmış olup, takım veya bireyler istedikleri rengi veya alanı seçerek serbestçe renklendirebilirler.