Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Lamba

Hitotaba

Lamba Grafik tasarımcısı Shinn Asano tarafından tasarlanan "Sen", 2D çizgileri 3D formlara dönüştüren bir metal mobilya setidir. “Hitotaba Lamba” da dahil her parça fazlalıkları azaltarak bir çok alanda form ile kullanışlılığı birleştirecek çizgilerle oluşturulmuştur. Geleneksel Japon ustalığı ve desenleri gibi benzersiz kaynaklardan esinlenilmiştir.

Görsel Kimlik

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Görsel Kimlik Le Coffret Valle d’Aosta’da sevimli bir oda-kahvaltı pansiyonudur. Proje otantik tarza mutlak saygı anlayışıyla tasarlanmıştır: taş duvarlar, tahta kirişler ve antika mobilyalar. İnsanoğlunun göğe çıkışı fikri ile dağı sembolize eden bir üçgen ve etrafında göğü sembolize eden bir daire. Vadinin Celtic geçmişini hatırlatan bir Onciale yazısının modern uyarlaması kuvvetli ve önemli bir sembolü dengeliyor ve göze çarpan ve kolay tanınacak bir logo ortaya çıkıyor.

Organik Zeytinyağı

Epsilon

Organik Zeytinyağı Epsilon zeytinyağı organik zeytin bahçelerinden sınırlı miktarda elde edilen bir üründür. Tüm üretim işlemleri geleneksel metotlarla ve tamamen el işçiliği ile yapılmakta ve zeytinyağı filtre edilmeden şişelenmektedir. Bu ambalajı, çok besleyici olan bu ürünü değirmenden tüketiciye kadar hassas özelliklerini özenle koruyarak ulaştırmak için tasarladık. Quadrotta şişesini torba içinde korumaya aldık, ağzını deri bir iple bağladık, el yapımı tahta bir kutuya yerleştirdik ve mühürledik. Bu şekilde tüketiciler ürünün değirmenden evlerine kadar hiçbir müdahale olmadan geldiğine emin olmaktadırlar.

Takvim

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Takvim Goo kağıt donanım ürünleri, portal sitesi için geliştirilen ve üretilen bu benzersiz promosyon takvimi fonksiyonelliğe önem vermektedir. 2013 baskısı günlük ve yıllık planlamanızı yapabileceğiniz bir zaman planlayıcı ile takvimi bir arada sunuyor. Takvim için kalın ve kaliteli bir kağıt ile zaman planlayıcı için not almaya uygun ucuz kağıt çok dikkatlice seçilmiş ve yaratılan zıtlık takvim tasarımının bir parçası olmuş. Not almak için ilave edilen zaman planlayıcı ürünü çok kullanışlı bir masa takvimi görevi görüyor.

Takvim

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Takvim Kaleydoskop tarzında olan bu takvimin çok renkli ve üst üste gelen kesik grafikleri vardır. Sayfaların sıralarını değiştirerek basitçe kişiselleştirebileceğiniz renk desenleri NTT COMWARE'in yaratıcılık hassasiyetini gösteriyor. Yeterli yazı boşlukları ve yazı çizgileri kullanışlılığı arttırıyor ve şahsi alanlarınızı süsleyerek mükemmel bir zaman planlayıcı takvim ortaya çıkarıyor.

Koltuk

YO

Koltuk YO rahat oturmanın ergonomik prensiplerini takip ederken, geometrik çizgileri soyut olarak YO harflerini oluşturmaktadır. Yekpare "erkek" tahta yapısı ile, hafif, saydam ve %100 geri dönüşümlü karışık kumaştan "dişi" oturma ve sırt bölgeleri bir zıtlık yaratmaktadır. Kumaş malzemenin gerginliği liflerin (“korse” tarzında) çapraz dokunması ile sağlanmıştır. Koltuğun sehpası 90 derece çevrildiğinde yan masası olmaktadır. Farklı renk seçenekleri sayesinde pek çok stildeki iç mekanlara rahatça uyum sağlamaktadır.