Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Dijital Sanat

Surface

Dijital Sanat Parçanın ince ve duygulu yapısı dokunabilir ve kavranabilir bir şekle dönüşüyor. Fikir, suyun bir yüzey elemanı ve ya kendisinin bir yüzey olarak kullanılmasıdır. Tasarımcı bizim kimliklerimizi ortaya çıkarmaya ve etrafımızdaki kimliklerin bu sürece etkilerini göstermeye yönelik büyüleyici bir çaba içindedir. Tasarımcıya göre kendimizden bir şeyleri ortaya koydukça yüzeye çıkarız.

Faraş ve Süpürge

Ropo

Faraş ve Süpürge Ropo hiçbir zaman devrilmeyen, kendini dengeleyen bir faraş ve süpürge fikridir. Faraşın taban bölgesinde bulunan su tankının ağırlığı sayesinde Ropo doğal olarak dengesini korur. Faraşın düz kenarı sayesinde tozlar çok rahat bir şekilde faraşın içine süpürüldükten sonra, kullanıcı süpürge ve faraşı birleştirerek tek parça halinde ve devrilme endişesi duymadan bir kenara kaldırabilirler. Modern yapısı iç mekanlara basitlik getirmek için ve öne arkaya sallanması temizlik yaparken kullanıcıları eğlendirmek için düşünülmüştür.

Perakende İç Tasarım

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Perakende İç Tasarım Müşteri ürününü en iyi şekilde gösterebilmek için yaratıcı bir tasarım istemektedir. Hiveometrik ismi iki kelimeden oluşmaktadır, ‘hive’ (kovan) ve ‘geometrik’. Bu da ana temayı anlatmakta ve tasarımı gözümüzde canlandırmaktadır. Tasarım markanın ana ürününden esinlenilmiştir, petek şeklinde elektrik ocağı. Petek kümelerini andırır şekilde duvar ve tavan şekilleri düzgün çizgilerle kesintisiz bağlanmakta ve karmaşık şekiller oluşturmaktadır. Çizgiler narin ve düzgün olup, sonsuz hayal gücü ve yaratıcılığı sembolize eden ince ve çağdaş bir görünüm oluşturmaktadır.

Taşınabilir Pil kutusu

Parallel

Taşınabilir Pil kutusu Tıpkı iPhone 5 gibi Parallel de müşterilerini coşturmak için 2,500 mAh (1,7 misli fazla kullanım ömrü) sağlayan süper bir pil ile yola çıkmıştır. Bu IPhone’un olanaklarını tam ve sürekli kullanan müşteriler için çok uygun bir imkandır. Parallel tamamlayıcı sert bir polikarbonat kutusu olan ayrılabilir bir pildir. Daha fazla güce ihtiyacınız olduğunda kullanır, hafifletmek istediğinizde ayırırsınız. Elinize iyi oturması için ergonomik olarak tasarlanmıştır. Ankastre bağlantı kablosu ve IPhone ile aynı boyutlarda olan 5 değişik renk koruyucu kutusu vardır.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom'da enjeksiyon teknolojisi ile üretilmiş antrenman ayakkabıları ve spor malzemeleri sergilenmektedir. Mekan enjeksiyon baskı kalıbı ile üretilmiş gibi durmaktadır. Mobilyalar bütünselliği korumak için enjeksiyon kalıbından çıkmış gibi görünmekteler. Tavanda bulunan iri dikiş izleri yoğun teknolojik görüntüyü yumuşatmaktadır.

Mücevher-Küpeler

Eclipse Hoop Earrings

Mücevher-Küpeler Bizleri yolumuzda duraklatan, davranışlarımızı sürekli olarak esir alan bir olay vardır. İnsanlığın en eski çağlarından beri güneş tutulmaları insanları şaşırtmıştır. Gökyüzünün aniden kararması ve güneşin bir leke ile kaplanması insanlarda korku, şüphe ve şaşkınlık yaratmıştır. Güneş tutulmasının hayret verici görüntüsü üzerimizde uzun süreli bir etki yaratır. 18 ayar altın ve pırlantalardan oluşan tutulma halkası küpeler 2012 yılı güneş tutulmasından esinlenerek tasarlanmıştır. Tasarım güneş ve ayın gizemli yapısını ve güzelliğini yakalamaya çalışmaktadır.