Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Komodin

dog-commode

Komodin Bu komodinin dış görünümü bir köpeğe benziyor. Çok neşeli ama aynı zamanda çok fonksiyonel. İçinde farklı büyüklüklerde 13 çekmece bulunmakta. Komodin üç ayrı parçadan oluşuyor ve bu parçalar birleşerek benzersiz bir obje oluşturuyor. Orijinal ayaklar ayakta duran bir köpek görüntüsü veriyor.

HD Yayını Destekleyen 46 inç LED TV

V TV - 46120

HD Yayını Destekleyen 46 inç LED TV Çok parlak yansıtıcı yüzeylerden ve ayna etkisinden esinlenmiştir. Ön çerçeve ve arka kapak plastik enjeksiyon kalıbı teknolojisi ile üretilmiştir. Orta bölüm metal tabaka döküm olarak üretilmiştir. Destek ayağı arkası boyalı camdan olan özel bir tasarımdır ve boyun bölümü krom kaplama halka detaylı olup şeffaftır. Ön yüzeylerdeki parlaklık özel bir boyama tekniği ile sağlanmıştır.

Masa

Minimum

Masa Üretimde ve taşımada basit ve çok hafiftir. Benzersiz ve hafif olmasına karşın çok fonksiyonel bir tasarıma sahiptir. Tamamen sökülebilir ve her yerde sökülüp takılabilir. Birleştirilerek boyu uzatılabilir, tahta veya metal ayaklı olabilir. Metal bağlantılarla birleştirilmektedir. Ayakların rengi ve formu ihtiyaca göre değişebilmektedir.

Yazı Tipi

Red Script Pro typeface

Yazı Tipi Red Script Pro farklı iletişim formları yaratmak için yeni teknolojilerden esinlenmiş ve bizi serbest düzen harflerine ahenkle bağlayan benzersiz bir fonttur. iPod’dan esinlenmiş ve Brushes’de tasarlanmış olup, benzersiz bir yazı stili ile kendini ifade eder. İngiliz, Yunan ve Kiril alfabelerini içermekte olup, 70’den fazla lisana destek vermektedir.

Kırtasiye

commod – Feines in Holz

Kırtasiye “Commod” iç mekan konusunda uzmanlaşmıştır. Firma “kaliteli tahta malzemeler” sloganına uygun olarak çok seçkin ev içi ürünler üretmektedir. Ürünlerde bu iddia ile üretilmektedir. Karıştırılmış renklerle küçük fakat eğlenceli bir düzenleme yapılmıştır. Ürünler firmanın stili ve ideolojisi olan sadece en değerli malzemeyi kullanma özelliğini yansıtırlar. Kağıt sadece %100 pamuktan üretilmiştir, zarflar gerçek tahta kaplamadır. Kartvizitler firma sloganlarını tahta ürünler kullanarak ve üç boyutlu olarak ifade ederler.

Yağmurluk

UMBRELLA COAT

Yağmurluk "Yağmurluk" şemsiye, yağmurluk ve su geçirmez bir pantolonun birleşimidir. Hava durumuna ve yağmurun şiddetine göre koruma düzeyi ayarlanabilmektedir. Benzersiz özelliği yağmurluk ve şemsiyeyi bir üründe birleştirmesidir. “Şemsiye yağmurluk” ile elleriniz serbesttir. Ayrıca bisiklet gibi spor faaliyetleri için mükemmel olabilir. İlave olarak şemsiye gövdesi omuzlarınızın üzerinden yükseldiği için kalabalık bir caddede başka şemsiyelere çarpmazsınız.