Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Gerdanlık

Scar is No More a Scar

Gerdanlık Tasarımın arkasında üzücü ve acı dolu bir hikaye var. İlham vücudumdaki unutulmaz ve utandırıcı bir yaradan geliyor. 12 yaşımda iken büyük bir havai fişek gösterisinde oluşan bir yanık. Yanık bölgesini dövme ile kapatmak istediğimde dövme ustası bunun yarayı daha kötü hale getirebileceği uyarısında bulundu. Herkesin kendi yarası vardır. Herkesin kendi unutulmaz acı hikayesi veya geçmişi vardır. Tedavi için en doğru yol gizlemek veya ondan kaçmak yerine onunla yüzleşmek ve güçlü bir şekilde üstesinden gelmektir. Bu yüzden benim mücevherimi takanların kendilerini daha güçlü ve daha pozitif hissedeceklerini ümit ediyorum.

Ofis Binası

Jansen Campus

Ofis Binası Bina endüstri bölgesi ile eski şehri birbirine bağlayan ve üçgen formunu Oberriet’in eğik çatılarından alan göğe doğru çarpıcı bir yükseltidir. Proje yenilikçi teknolojileri bir arada kullanıyor. Yeni detaylar ve malzemeler kullanıyor ve İsviçre’nin sıkı ‘Minergie’ sürdürülebilir yapı standardını karşılıyor. Ön cephe çevre bölgelerdeki tahta evlerin renklerini andıran parlatılmış ve delikli Rheinzink kaplama ile kaplanmış. Kişisel çalışma alanları açık mekan olarak düzenlenmiş ve yapının geometrisi Rheintal manzarasını ortaya çıkarıyor.

Oyuncaklar

Minimals

Oyuncaklar Minimals ana renkler ve geometrik şekiller le oluşturulmuş sevimli hayvanlardır. İsim “minimalism” ve “mini-animals” kelimelerinin sıkıştırılması ile oluşmuştur. Gereksiz tüm şekiller, özellikler ve kavramlar yok edilerek oyuncağın özü ortaya konmuştur. Hep birlikte renk skalaları, hayvanlar, giysiler ve modeller oluşturuyorlar ve insanları kendileriyle özleştirdikleri hayvanı seçmeye teşvik ediyorlar.

Komodin

dog-commode

Komodin Bu komodinin dış görünümü bir köpeğe benziyor. Çok neşeli ama aynı zamanda çok fonksiyonel. İçinde farklı büyüklüklerde 13 çekmece bulunmakta. Komodin üç ayrı parçadan oluşuyor ve bu parçalar birleşerek benzersiz bir obje oluşturuyor. Orijinal ayaklar ayakta duran bir köpek görüntüsü veriyor.

HD Yayını Destekleyen 46 inç LED TV

V TV - 46120

HD Yayını Destekleyen 46 inç LED TV Çok parlak yansıtıcı yüzeylerden ve ayna etkisinden esinlenmiştir. Ön çerçeve ve arka kapak plastik enjeksiyon kalıbı teknolojisi ile üretilmiştir. Orta bölüm metal tabaka döküm olarak üretilmiştir. Destek ayağı arkası boyalı camdan olan özel bir tasarımdır ve boyun bölümü krom kaplama halka detaylı olup şeffaftır. Ön yüzeylerdeki parlaklık özel bir boyama tekniği ile sağlanmıştır.

Masa

Minimum

Masa Üretimde ve taşımada basit ve çok hafiftir. Benzersiz ve hafif olmasına karşın çok fonksiyonel bir tasarıma sahiptir. Tamamen sökülebilir ve her yerde sökülüp takılabilir. Birleştirilerek boyu uzatılabilir, tahta veya metal ayaklı olabilir. Metal bağlantılarla birleştirilmektedir. Ayakların rengi ve formu ihtiyaca göre değişebilmektedir.