Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kamusal Alan

Quadrant Arcade

Kamusal Alan Grade II listesindeki pasaj, doğru yere doğru ışık yerleştirilerek davetkar bir sokak varlığına dönüştürüldü. Genel, ortam aydınlatması bütünsel olarak kullanılır ve etkileri, ilgi uyandıran ve alanın daha fazla kullanımını teşvik eden ışık modellemesinde farklılıklar elde etmek için hiyerarşik olarak aşamalandırılır. Dinamik özellik pandantının tasarımı ve yerleştirilmesi için stratejik birleştirme, görsel efektlerin ezici olmaktan çok daha ince görünmesi için sanatçı ile birlikte yönetildi. Gün ışığı azalması ile zarif yapı, elektrikli aydınlatmanın ritmi ile vurgulanır.

Proje Adı : Quadrant Arcade, Tasarımcıların adı : Cehao Yu, Müşterinin adı : AECOM.

Quadrant Arcade Kamusal Alan

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.