Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Ambalaj Tasarımı

Milk Baobab Baby Skin Care

Ambalaj Tasarımı Ana madde olan sütten ilham almıştır. Süt paketi türünün benzersiz kap tasarımı, ürün özelliklerini yansıtır ve ilk kez tüketiciler için bile aşina olacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca polietilen (PE) ve kauçuk (EVA) malzemeden üretilen malzeme ve pastel rengin yumuşak özellikleri zayıf cilde sahip çocuklar için yumuşak bir ürün olduğunu vurgulamak için kullanılır. Anne ve bebeğin güvenliği için köşeye yuvarlak şekil uygulanır.

Proje Adı : Milk Baobab Baby Skin Care, Tasarımcıların adı : Hyein Kim, Müşterinin adı : TAENAM H&H.

Milk Baobab Baby Skin Care Ambalaj Tasarımı

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.