Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kask Çantası

Toba Tank

Kask Çantası Toba, aracı park ettikten sonra jet kaskını yönetme imkanı sunuyor. Tamamen su itici ve anti-damar yapılı, astarlı, fermuarlı,% 87 geri dönüştürülmüş / geri kazanımlı malzemelerden yapılmış ve elle, omuz ve sırt çantasıyla taşınabilir. Toba, jet kaskını özel kişisel eşyalara davet ediyor. Kaskı takmak, rahat ve dayanıklı bir tasarım çantasına dönüşür. Aşınmış olsa da, fermuar tam güvenlik için vücuda yapışık kalır. Herkes için ve her durum için, çalışma bağlamı (iki tekerlek üzerinde hareket ederseniz) ve boş zaman. Kask jeti için ilk kapak.

Proje Adı : Toba Tank, Tasarımcıların adı : Enrico Enrieu and Emanuela Zaniboni, Müşterinin adı : Toba Tank.

Toba Tank Kask Çantası

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.