Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Modüler Kompost

Orre

Modüler Kompost Ortalama bir evde, kompost yapmaya uygun malzemenin tüm atığın% 40'ından fazlasını oluşturduğu tahmin edilmektedir. Kompost tutmak, ekolojik yaşamın temellerinden biridir. Organik bitkiler için daha az atık üretmenizi ve değerli gübre üretmenizi sağlar. Küçük yerleşim yerlerinde günlük kullanım için yaratılan proje, alışkanlıkları değiştirmeyi hedefliyor. Modülerliği sayesinde az yer kaplar ve büyük miktarda atığı işlemenizi sağlar. Kompost yapısı kompostun iyi oksijenlenmesini garanti eder ve karbon filtre bir kokuya karşı korur.

Proje Adı : Orre, Tasarımcıların adı : Adam Szczyrba, Müşterinin adı : Academy od Fine Arts in Katowice.

Orre Modüler Kompost

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.