Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Geleneksel Kıyafet

Iranian Sarv

Geleneksel Kıyafet İran Sarv, gece elbisesi olarak geleneksel bir kıyafettir. Adı gibi İran'ın sembolü olmak ister.İran boyalarından ve Sarv'dan (Sarv, İran'da ağacın adıdır) esinlenmiştir.İran aristokrasisi kadife kumaş ve Termeh'i görkemli ve giydirilmiş kuyumculuk ve Serme-Douzi'de Safaviye döneminde giyinmek için. Günümüzde Termeh, İran evlerinde dekoratif bir role sahiptir.Tasarımcının amacı, özgünlüğü koruyarak, Modernizasyona değişiklik yapmak ve onu kıyafet olarak getirmektir.İran işlemeli ve Sermeh-Dozi (kumaş üzerine bir tür el yapımı) kumaş, kullanılabilir.

Proje Adı : Iranian Sarv, Tasarımcıların adı : Gol Sarv, Müşterinin adı : .

Iranian Sarv Geleneksel Kıyafet

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.