Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Ürün Kataloğu

Kalitva

Ürün Kataloğu Katalog, Rus mutfak aletleri üreticisi için oluşturuldu. Tüm koleksiyonların detaylı bir şekilde tanıtılması ve karşılaştırmalı analizi sonucunda, kataloğun tasarımını tamamlayan ve her koleksiyonun avantajlarını ön plana çıkaran en uygun baharatlar, otlar ve sebzeler seçildi. Kataloğun ana kapağı, koleksiyonun renkli fotoğrafının gösterdiği tava şeklinde bir kesim ile yapılmıştır. İkinci kapaktaki kızartma tavası kolları ve tencere, bu kulpların gerçek kaplamasını taklit eden yumuşak dokunuşlu cila ile verniklenmiştir.

Proje Adı : Kalitva, Tasarımcıların adı : Lana Raizen, Müşterinin adı : Kalitva.

Kalitva Ürün Kataloğu

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.